elokuu 12, 2015

Vielä on kesää jäljellä!

Poljento alkaa palailla kesälaitumilta ja orientoituu pikkuhiljaa kohti tulevaa syksyä. Jätäthän meille palautetta ja juttutoiveita, jotta pystymme parhaiten viemään verkkolehteämme eteenpäin. Otamme myös vastaan uusia kirjoittajaehdokkaita, joten jos pyöräily on lähellä sydäntäsi, sinulla olisi siitä sanottavaa ja kirjoitat sujuvaa tekstiä, laita viestiä! Erityisesti toivoisimme pyöräilyhorisontin laajentumista pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

Tässä kuussa Poljennosta saa lukea etenkin lisää pyöräretkireportaaseja sekä Mikon brevettikuulumisia. Transcontinental Race on saatu vasta päätökseen (Poljento seurasi kisan etenemistä Facebookissa ja laadimme sivuillekin koosteen lähipäivinä), mutta pian Mikko suuntaa jo uusiin haasteisiin, kun Paris-Brest-Paris käynnistyy.

Lisäksi elokuussa Poljento aikoo kampanjoida naispyöräilyn puolesta. MAMILien vallatessa ainakin median Poljento haluaa tietää, millaista on naisten harrastepyöräily. Jaa meille pyöräilytarinasi, niin viisastumme yhdessä.

Poljennon Instagram-syöte on ollut innostavan aktiivinen kesän aikana, minkä kunniaksi alta löytyy sieltä poimintoja. Pyöräilykesähän on juuri nyt parhaimmillaan, joten elokuusta kannattaa ottaa kaikki irti!

 

Nimimerkki tomppasalminen aamuauringossa:

   

Haavematkoja kävi taistelemassa tuulimyllyjä vastaan – tai kenties vain ihailemassa niitä ja muita EuroVelon maisemia:

 

Nimimerkki eeroee auringonlaskussa:

 

Kampiapina retkillään:

Dinner after ride. #cycling #trekking #camping #roadcycling #poljento #visitfinland Kuva, jonka Jaakko Alajoki (@kampiapina) julkaisi

 

 

Break at Kasavuori #cycling #fatbike #fatbikefinland #poljento #mtb

 

Kuva, jonka Jaakko Alajoki (@kampiapina) julkaisi

 

jlankila ja onnistunut porukkalenkki:

Vajaan tusinan #kanavalenkki Porvooseen. #poljento #munkkilenkki #porvoo Kuva, jonka Jesse Lankila (@jlankila) julkaisi

 

jarkkokokko reitti 2000:lla:

#reitti2000 #maastopyöräily #poljento

Kuva, jonka Jarkko Kokko (@jarkkokokko) julkaisi

 

Nimimerkki vainiotmikko maastopyöräilemässä Tuusulassa:

#afterride #mtb #otb #tuusula #poljento Kuva, jonka Mikko Vainio (@vainiotmikko) julkaisi

 

Lopuksi vielä nimimerkki hvnnu ja tapaaminen henkilökohtaisen terapeutin kanssa:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>